Відкриття виставки “Play Your Part”, Нью Йорк

Чекаємо Вас на виставці “Play Your Part”!
Ми сподіваємося цією виставкою запустити імпульс активного, насиченого і радісного настрою, яке дозволить кожному гідно зіграти свою роль в святковому карнавалі життя, насолодитися тим, що нас оточує, і головне, відчути, що наші ролі не нав’язані ззовні, а органічні, і ми справляємося з ними блискуче.
У святковій атмосфері виставки будуть представлені твори сучасного мистецтва відомих американських і східноєвропейських художників. Новаторська техніка і традиційний живопис, яскраві натюрморти і пейзажі, оригінальні портрети, дзеркальні картини, що запрошують гостей стати частиною твору мистецтва, китайський малюнок і графіка в стилі японських гравюр, вишукана сучасна кераміка, і, звичайно, дизайнерські прикраси від художників-ювелірів.
І зрозуміло, святкове модне дефіле, на якому будуть показані нові тренди для святкового сезону і прикраси, без яких жоден образ не може вважатися закінченим.
Учасники виставки: Olga Banartsev, Alex Ag, Armine Bozhko, Vladimir Deming, Elena Dobrovolskaya, Miroslav Duzinkevich, Vasyl Kadar, Marina Kalinovsky, Kira Koktysh, Yelena Lezhen, Lidia Mikhaylova, Anna Miklashevich, Olga Nenazhivina, Viktoriya Rakhmanova, Petro Smetana, Ruslan Tremba.
Щоб потішити гостей, Арт Альянс вирішив провести вечір відкриття в в стилі Маскараду. Ми будемо раді, якщо гості одягнуть карнавальні маски або навіть костюми або хоча б захоплять зі собою свої улюблені святкові аксесуари. А перші 30 гостей отримають в подарунок від Арт Альянсу прекрасні маскарадні маски.
Закриття, 10 грудня, приурочене до святкових подій Арт Альянсу, в честь чого ми проведемо музичний вечір.

Будемо раді бачити Вас на нашій виставці.
Текст: Тетяна Бородіна

Більше тут
http://elegantnewyork.com/play-your-part-art-exhibition-rus/?fbclid=IwAR24ehk-tDFCR5shDc51z6IMtwxERZRBNPAmxSujlLZt94Y0KpFS–klx_o

http://alliance.elegantnewyork.com/about-artists-play-your-part-art-exhibition/?fbclid=IwAR3jdMHourDHskG2P9Jyus1pOVZ8EX8FtRUek6U0XQKdNRuzLBE2JAIRFM0